středa 23. července 2014

To je objev: Džíny proti celulitidě!

Téměř každá mladá dáma se stresuje, že má celulitidu (i když to není vždy pravda) a snaží se dělat něco proti tomu. Zkoušíme proti tomuto strašákem krémy, gely, tablety a všemožné jiné záležitosti. Nebudeme polemizovat o jejich účinnosti, ale představíme vám nový prý zaručen vynález: džíny, které dokážou bojovat proti celulitidě. 



Nejsou to kalhoty, které dokonale zakryjí nedostatky, ale skutečně prý dokážou celulitidu řešit. Tvrdí to designér Alexandre Herchcovitch, který vyvinul proticelulitidové džíny. Sám o nich říká, že to jsou první džíny na světě, které dokážou skutečně bojovat proti obávané pomerančové kůže. Navíc jsou stylové a dobře se nosí - kdo by nechtěl takový zázrak?

Jak to funguje? Působením tělesného tepla, které odrážejí zpět k pokožce, s tím, že nejvíce stimulují místa ohrožená celulitidou. "Džíny krásy" vytvářejí efekt, který dokáže zvýšit mikrocirkulaci průtoku krve a zlepšit metabolismus buněk. Tím pádem zabraňují tvorbě celulitidy. Jejich příchod na svět vůbec nebyl jednoduchý, jejich "otec" vzpomíná pět let výzkumu jejich fungování.
I když výsledky testů jsou pozitivní, lékaři jsou vůči těmto džínám skeptičtí. Tvrdí, že na celulitidu neexistuje žádný zázračný lék. Celulitida je totiž způsobena zejména špatnou stravou, špatným krevním oběhem nebo pomalým metabolismem. Trpí jí až 90 procent žen ve věku nad třicet let, nebo alespoň si to myslíme, že jí trpíme. Šikovné džíny zatím nejsou v prodeji a ani jejich autor to neuvádí. Zatím není známa ani jejich cena.
Snad do budoucna budeme konečně vědět jak se celulitidy zbavit pomocí džínů.

Žádné komentáře:

Okomentovat