středa 23. července 2014

Potřebujete zhubnout? Stačí se zabalit do fólie

Určitě jste už slyšeli o mnoha způsobech hubnutí, ale slyšeli jste už o tom, že se stačí zabalit na hodinu do speciální fólie a efekt je zaručen?



Slibuje to revoluční léčba, která vypadá jako zábal z přilnavé potravinové fólie. Už během jedné hodiny je prý takto možné zhubnout a doslova roztát až šest centimetrů tuku z boků, hýždí a břicha. Tato metoda hubnutí se nazývá "Shrinking Violet tratment", je pohodlná, bezbolestná, i když tento zábal stojí přibližně 70 eur za sezení a nemusí být příjemný, pokud trpíte klaustrofobií. Samozřejmě, nejde ve skutečnosti o potravinovou fólii, i když to tak vypadá. Fólie je ve skutečnosti vyrobena na rostlinné bázi.
Nejde však jen o jednoduché zabalení do fólie. Nejdříve odborník nebo odbornice potře vaše tělo tekutinou na bázi oleje a vetře ji do pokožky, následně vás pevně zabalí do fólie, kde vlivem tělesného tepla dochází k odbourávání nadbytečného tuku. Tato metoda také dokáže příznivě působit jak na celulitidu tak strie. Směs éterických olejů, které obsahují roztok - jalovec, levanduli a další látky, které vyvolávají lipolýzu - odbourávání tuku.

Jedna z odbornic, která nabízí tuto metodu hubnutí podle informací v zahraničních médiích tvrdí, že každý klient, který u ní absolvoval tuto metodu hubnutí ztratil alespoň nějaký tuk. Důležitou součástí hubnutí touto metodou je očista - detoxikace organismu, speciální jater, během níž je zakázáno pít alkohol, kofein a jíst mastné a zpracované potraviny.

Žádné komentáře:

Okomentovat